Køb/Salg

SKRIV DIG PÅ FORENINGENS VENTELISTE HER 

(Listen er pt. lukket. Vi annoncerer via A/B Hellebækgård på Facebook, når listen åbnes igen)

Vi har løbende lejligheder til salg i A/B Hellebækgård – fra 59 m2 til 148 m2 og med plads til både enlige og familier. Er du interesseret i at vide mere om foreningen eller at besigtige en lejlighed, kan du altid kontakte foreningens koordinator for køb og salg eller henvende dig til bestyrelsen. Ønsker du at sælge din lejlighed er det også koordinatoren, du skal have fat i og du vil blive guidet gennem salgsprocessen.

I forbindelse med køb og salg og dit lån i banken vil du blive bedt om forskellige dokumenter fra foreningen. Under ‘Praktisk’ har vi samlet de mest almindelige – så som vedtægter, referater og regnskaber til fri download.

Ventelister

A/B Hellebækgård fører to typer ventelister. En intern for andelshavere i foreningen, der søger en anden type lejlighed. Og en ekstern for personer uden fra (samt evt. herboende ikke-andelshavere). Interesserede købere på den interne venteliste til en given lejlighed har forrang for interesserede fra den eksterne. I øvrigt gælder, at de tidligst opskrevne interesserede har forrang for senere opskrevne.

Tilmelding til listerne er gratis på den interne og koster 100 kr. årligt på den eksterne. For begge lister gælder, at tilstedeværelsen på listen skal bekræftes én gang årligt efter henvendelse fra administrator. Ellers bliver man slettet.

SKRIV DIG PÅ FORENINGENS VENTELISTE HER

For at se listen over lejligheder til salg samt indbydelser til fremvisninger, kan du downloade det nyeste dokument nedenfor.

Lejligheder til salg 2019:
Lejlighedsudbud pr 13. oktober 2019.pdf