Køb & Salg

Antallet af lejligheder bliver hele tiden færre, idet det i A/B Hellebækgård er muligt at sammenlægge lejligheder både til siden og op/ned. Pt. har vi ca 30 sammenlagte lejligheder – og det betyder, at vi har flere store lejligheder, som egner sig godt til børnefamilier. Både på lofterne og i kældrene er der pulterrum og hver lejlighed har adgang til et rum enten øverst eller nederst i ejendommen.

Vi har løbende lejligheder til salg i A/B Hellebækgård. Vores lejligheder er typisk fra 59 m2 til 148 m2. Ønsker du at vide mere om foreningen eller at besigtige en lejlighed, kan du altid kontakte foreningens koordinator for køb og salg eller bestyrelsen. Vil du sælge din lejlighed er det også vores koordinator, som vil guide dig guidet gennem salgsprocessen.

I forbindelse med køb og salg og dit lån i banken vil du blive bedt om forskellige dokumenter så som foreningens vedtægter, referater og regnskaber. Disse kan downloades via probo hos vores administrator.

Ventelister
A/B Hellebækgård fører to typer ventelister. En intern for andelshavere i foreningen, der søger en anden type lejlighed og en ekstern for personer ude fra (samt børn og herboende ikke-andelshavere). Opskrivning foregår via Wailty. 

A/B Hellebækgård er en søgt andelsforening og vi har pt. mere end 500 på ventelisten hos os. En del af disse er dog børn og passive, så derfor åbner vi nu og da listen.   

Interesserede købere på den interne venteliste til en given lejlighed har forrang for interesserede fra den eksterne. I øvrigt gælder, at de tidligst opskrevne interesserede har forrang for senere opskrevne. Den interne venteliste er gratis og den eksterne liste koster 250 kr. årligt. 

For at se listen over lejligheder til salg samt indbydelser til fremvisninger, kan du downloade det nyeste dokument nedenfor.

BEMÆRK: Fremover vil lejligheder KUN blive opslået via Waitly med besked på foreningens FB side. Der vil derfor IKKE længere blive opslået via denne side!

Lejligheder til salg:
Lejlighedsudbud pr. 08. maj 2022.pdf