Køb/Salg

SKRIV DIG PÅ FORENINGENS VENTELISTE HER 

(Listen er pt. lukket med over 400 opskrevne. Vi annoncerer via opslag i opgangene og via gruppen A/B Hellebækgård på Facebook, når listen åbnes igen)

Vi har løbende lejligheder til salg i A/B Hellebækgård. Vores lejligheder er typisk fra 59 m2 til 148 m2. Ønsker du at vide mere om foreningen eller at besigtige en lejlighed, kan du altid kontakte foreningens koordinator for køb og salg eller bestyrelsen. Vil du sælge din lejlighed er det også koordinatoren, du skal have fat i og du vil blive guidet gennem salgsprocessen.

I forbindelse med køb og salg og dit lån i banken vil du blive bedt om forskellige dokumenter så som foreningens vedtægter, referater og regnskaber. Disse kan downloades via probo hos vores administrator.

Ventelister

A/B Hellebækgård fører to typer ventelister. En intern for andelshavere i foreningen, der søger en anden type lejlighed og en ekstern for personer ude fra (samt evt. herboende ikke-andelshavere).

Vores andelsforening er meget søgt og vores eksterne venteliste har pt. mere end 390 aktivt søgende optegnet på listen.  

Interesserede købere på den interne venteliste til en given lejlighed har forrang for interesserede fra den eksterne. I øvrigt gælder, at de tidligst opskrevne interesserede har forrang for senere opskrevne.

Den interne venteliste er gratis og den eksterne liste koster 100 kr. årligt. For begge lister gælder, at man skal bekræfte sit ønske om at blive på listen én gang årligt efter henvendelse fra administrator for at bibeholde sin placering på ventelisten.

SKRIV DIG PÅ FORENINGENS VENTELISTE HER

For at se listen over lejligheder til salg samt indbydelser til fremvisninger, kan du downloade det nyeste dokument nedenfor.

Lejligheder til salg 2020:
Lejlighedsudbud pr. 18. august 2020.pdf